45' Ψυγείο High Cube

45' Reefer High Cube ISO Κοντέινερ για ψύξη, κατάψυξη ή θέρμανση του φορτίου

Δείτε περισσότερα ψυγεία κοντέινερ & γεννήτριες από την εταιρεία μας Globus Container πατώντας ΕΔΩ.

 

-  Με σύστημα ψύξης built-in για εξοικονόμηση χώρου στο εσωτερικό του κοντέινερ.
-  Με ειδική τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας και καυσίμων. 

Χαρακτηριστικά:

Μικτό βάρος (max.): 34.000 kos
Απόβαρο συμπεριλ. την μονάδα ψύξης & το ντεπόζιτο καυσίμου): 6.995 kos
Ωφέλιμο φορτίο (max.): 27.550 kos
Εξωτερικές διαστάσεις (Μ x Π x Υ): 13.716 x 2.556 x 2.896 mm
Εσωτερικές διαστάσεις (Μ x Π x Υ): 13.275 x 2.438 x 2.562 mm
Διαστάσεις άνοιγμα θύρας (Π x Υ): 2.441 x 2.552 mm
Εσωτερική χωρητικότητα:
83,1 m³
Χωρητικότητα δεξαμενής καυσίμων: 250 λίτρα
Βαφή: Λευκό/Χρώμα επιλογής
Υλικό:

Πιστοποιητικό:
Χάλυβας Corten

CSC (GL, BV, ABS, LR, NV)
 
 
 
Αποθήκευση
Το λειτουργικό μέγεθος των ψυγείων κοντέινερ 45’ Diesel Electric High Cube είναι πολύ χρήσιμο σε επιχειρήσεις ή ιδιώτες που επιθυμούν να αποθηκεύσουν εμπορεύματα, σε περιοχές ή σημεία με πολύ μεγάλο διαθέσιμο χώρο και επιθυμούν επιπλέον ύψος στην αποθήκευσή τους, με επιπλέον χώρο για εμπορεύματα, λόγω του ειδικού σχεδιασμού τους. Η χρηστικότητα των ψυγείων κοντέινερ 45' Diesel Electric High Cube τα κάνει ιδανικά τόσο για προσωρινή όσο και μακροχρόνια ποιοτική και ασφαλή αποθήκευση. Η χωρητικότητά τους μπορεί να υποστηρίξει 33 ευρωπαλέτες.

Τα ψυγεία κοντέινερ είναι κατασκευασμένα για να διατηρούν την θερμοκρασία των εμπορευμάτων σταθερή, με επιλογές για ψύξη, κατάψυξη και θέρμανση και με μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας/καυσίμου.

Η μονάδα διατήρησης της θερμοκρασίας τοποθετείται εντός του κοντέινερ με ειδικό σχεδιασμό για εξοικονόμηση χώρου στο εσωτερικό του κοντέινερ.

Ψυχρός η θερμός αέρας παρέχεται στο εσωτερικό του κοντέινερ διαμέσου συστήματος παροχής αέρα που εισέρχεται στο κοντέινερ από το κάτω μέρος. Ο αέρας κάνει κύκλο πάνω, κάτω και ανάμεσα στο φορτίο, πριν επιστρέψει στην μονάδα διατήρησης θερμοκρασίας. Η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται συνεχώς όσο η μονάδα βρίσκεται σε λειτουργία.

Επίσης, λειτουργεί ειδικό σύστημα ανανέωσης του αέρα για την αποφυγή διατήρησης διοξειδίου του άνθρακα μέσα στο κοντέινερ και για επαρκή οξυγόνωση και διατήρηση της φρεσκάδας και της καλής κατάστασης του φορτίου. Ιδιαιτέρως τα φρέσκα φρούτα και τα λαχανικά παράγουν θερμότητα και διοξείδιο του άνθρακα, οπότε η ανανέωση είναι απαραίτητη.

Μεταφορά
Τα ψυγεία κοντέινερ 45’  Diesel Electric High Cube Pallet Wide είναι ιδανικά για οικονομική, ασφαλή και ποιοτική μεταφορά με πλοίο, τρένο, φορτηγό, αεροπλάνο ή άλλο μεταφορικό μέσο. Τα κοντέινερ ψυγεία μπορούν να διατηρήσουν ακριβή θερμοκρασία, κάνοντας πολύ εύκολη και ασφαλή την μεταφορά ευπαθών και σημαντικών φορτίων, όπως φρούτα, κρεατικά, αυγά, λαχανικά, φιλμ, φυτά, φαρμακευτικά είδη και πολλά ακόμη προϊόντα. Τα κοντέινερ της Mouzaliotis Containers είναι ελεγμένα από άποψη ωφελίμου φορτίου, ασφαλείας και στεγανότητας, με πιστοποιημένες μεθόδους και αυστηρούς ελέγχους από εξειδικευμένο προσωπικό. 


Χρειάζεστε διαφορετικό χώρο από το ψυγείο κοντέινερ 45’ Diesel Electric High Cube Pallet Wide;

Επιστρέψτε στην αρχική σελίδα και δείτε όλες τις επιλογές για ψυγεία κοντέινερ έως 45' και τις υπηρεσίες μας.


Παρακαλούμε  επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να λάβετε προσφορά.


Λίστα Επικοινωνίας

Γραφτείτε στη λίστα επικοινωνίας για να σας στέλνουμε τα νέα μας