Κατάλογος χρωμάτων RAL

Η εταιρεία μας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εμπορίας και επισκευής εμπορευματοκιβωτίων, παγκοσμίως. Μια συνήθης και απαραίτητη διαδικασία στον τομέα των κοντέινερ, είναι ο χρωματισμός τους με ένα συγκεκριμένο χρώμα, ανάλογα με την παλέτα RAL.

Όλα τα κοντέινερ είναι βαμμένα σε RAL, με ειδικά χρώματα με αναστολείς της σκουριάς. Η εταιρεία μας σας προσφέρει τη δυνατότητα βαφής και επιλογής χρώματος, για καινούργια ή μεταχειρισμένα εμπορευματοκιβώτια. Επίσης, η βαφή μεταχειρισμένων κοντέινερ αποτελεί μια εξαιρετική μακροχρόνια επένδυση, γιατί εκτός από τη αισθητική σημαντική βελτίωση, μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του κοντέινερ έως και πέντε χρόνια.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα να τοποθετήσετε το δικό σας λογότυπο σε κάθε κοντέινερ, σε συνδυασμό με το αγαπημένο σας χρώμα.

Παραδείγματα χρωμάτων RAL θα βρείτε στην παρακάτω εικόνα.
Παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να πάρετε προσφορά.

* Τα χρώματα που παρουσιάζονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι για λόγους αναφοράς μόνο και δεν θα πρέπει να εκληφθούν ως απόλυτα ακριβείς αναπαραστάσεις μιας RAL βαφής. Διαφορετικές οθόνες υπολογιστών μπορεί να παρουσιάζουν το ίδιο χρώμα με σημαντικές διαφορές και πολλοί εκτυπωτές μπορεί επίσης να παρουσιάσουν διακύμανση μεταξύ των χρωμάτων. Η παλέτα παρέχεται μόνο ως δείγμα-οδηγός.

Λίστα Επικοινωνίας

Γραφτείτε στη λίστα επικοινωνίας για να σας στέλνουμε τα νέα μας