Επαγγελματικοί Χώροι & Ιδέες

Βρείτε μοναδικές προσφορές σε κατασκευές καταστημάτων, γραφείων, γκαράζ, σπιτιών και χώρων εκδηλώσεων από κοντέινερ, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό, την κατασκευή και υλοποίηση κατασκευών από κοντέινερ, με συνέπεια, άμεση παράδοση και εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Προσφορά Εβδομάδας:

Αποκτήστε το μοναδικό κατάστημα κοντέινερ για πολλές χρήσεις, ικανό να συνδυάσει ένα πλήρες κατάστημα με γραφεία ή αποθηκευτικούς χώρους, ιδανικό είτε για πωλήσεις προϊόντων, είτε για επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως restaurants, bars και καφέ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως χώρος για εταιρικά γραφεία, σταθμούς εξυπηρέτησης πελατών ή και studio. Είναι ένας πλήρης χώρος ικανός να υποστηρίξει κάθε σας επιχειρηματική ιδέα.

Μπορεί να τοποθετηθεί όπου επιθυμείτε, είτε σε αστικά κέντρα είτε ως σταθμός σε εθνικές οδούς και πολυσύχναστους δρόμους.

Με μοναδική αισθητική, άψογη και υπερσύγχρονη λειτουργικότητα, είναι η ιδανική επιλογή για τον επαγγελματία του μέλλοντος. Ξεχωρίστε και κερδίστε!
Η κατασκευή διαθέτει εξοπλισμό εξαερισμού και πλήρες υδραυλικό και αποχετευτικό σύστημα, για καθαριότητα και σωστή υγειινή.
Τα σχέδια είναι ουσιαστικά και προτάσεις χρήσης, όμως μπορείτε να προσαρμόσετε τους χώρους αναλόγως με την επιθυμητή χρήση και το διαθέσιμο χώρο.

 Κόστος Κατασκευής: μόνο 27.000€ & ΦΠΑ! Η καλύτερη και χαμηλότερη τιμή της αγοράς, για περιορισμένο χρονικό διάστημα.


Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Λίστα Επικοινωνίας

Γραφτείτε στη λίστα επικοινωνίας για να σας στέλνουμε τα νέα μας