Σπίτια για αστέγους & πρόσφυγες

Στα πλαίσια της έκτακτης ανάγκης για στέγαση των προσφύγων, ανατέθηκε στην εταιρεία μας η παραγωγή και διάθεση επιπλέον 700 χώρων-σπιτιών κοντέινερ, πλήρως διαμορφωμένων για διαμονή, με βάση τα διεθνή πρότυπα κατασκευής.

 

Οι κατασκευές περιλαμβάνουν: μόνωση, δάπεδα laminate, πλήρεις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, παράθυρα με στοράκια και πόρτες, Air Condition για θέρμανση, ενώ θα διατεθούν και ειδικές χημικές τουαλέτες για την τήρηση των κανόνων υγειινής και την ομαλή διαβίωση των προσφύγων στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις φιλοξενίας.

 

Η εταιρεία μας σε συνεργασία με μη κερδοσκοπικές - κοινωφελείς οργανώσεις, έχει προσφέρει μέχρι σήμερα περισσότερους από 9.000 χώρους κοντέινερ σε αστέγους, πρόσφυγες και μειονοτικές ομάδες στη χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό, για την διαμονή τους, ενώ συνεχίζει να προσφέρει βοήθεια όπου υπάρχει άμεση ανάγκη, όλο το χρόνο.

 

Βρισκόμασταν και θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη και ευχαριστούμε πολύ όσους συμμετέχουν και συνδράμουν στο τόσο σημαντικό αυτό έργο.

Συνεχίζουμε δυναμικά την προσφορά μας στους συνανθρώπους μας με τη δική σας εμπιστοσύνη.

Λίστα Επικοινωνίας

Γραφτείτε στη λίστα επικοινωνίας για να σας στέλνουμε τα νέα μας