Καρότσες (Hook Lift)

Βρείτε καρότσες φόρτωσης/μεταφοράς κοντέινερ που να καλύπτουν τις ανάγκες σας, με κλειδιά ασφάλισης και σε όποιες διαστάσεις επιθυμείτε, με άμεση παράδοση, πιστοποίηση και εγγύηση από τη Mouzaliotis Containers. Σας παρέχουμε μεγάλο αριθμό επιλογών, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και με εξαιρετική ποιότητα.

   


Η μεταφορά φορτίων και η επιλογή του σωστού εξοπλισμού είναι είναι σημαντική υπόθεση. Οι καρότσες φόρτωσης είναι η ιδανική λύση για μεταφορά κοντέινερ σε φορτηγά και άλλα οχήματα και πρέπει να επιλεχθούν σωστά. Το κόστος τους είναι πολύ χαμηλό σε σχέση με τα πολλαπλά οφέλη που παρέχουν σε σύγκριση με άλλες επιλογές. Επίσης, ο χρόνος κατασκευής και παράδοσης είναι άμεσος, χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες. 

Ανάλογα με το μέγεθος του οχήματος αλλά και του φορτίου που πρέπει να μεταφερθεί, υπάρχουν και οι ανάλογες καρότσες μεταφοράς. Συνηθισμένες επιλογές μεταφοράς είναι οι εξής:

- Αέρια ή υγρά φορτία που μεταφέρονται σε tank container
- Συμβατικά φορτία που μεταφέρονται κυρίως με παλέτες, κουτιά, κάδους και άλλα κοντέινερ
- Υπερμεγέθη φορτία που ξεπερνούν το συνηθισμένο ύψος, μήκος και βάρος

Yπάρχουν επεκτεινόμενες καρότσες με τηλεσκοπική κίνηση της βάσης και ειδικά κλειδώματα ασφαλείας για να μεγιστοποιούν την ασφαλή σύνδεση και να αυξομειώνουν το μέγεθός τους, για να έχετε πάντα τις ιδανικές διαστάσεις για το φορτίο σας.

Σε σχέση με τον τρόπο λειτουργίας τους, υπάρχουν επίσης τα slider-containers, που βοηθούν στην κυλιόμενη φόρτωση, οι drop-frame και οι gooseneck καρότσες, που εγκαθίστανται εύκολα στο όχημα και είναι ιδανικά για υπερμεγέθη, ψηλά και βαριά φορτία.

Οι step-up side καρότσες χρησιμοποιούνται κυρίως για μεταφορά ISO κοντέινερ μεταφοράς υγρών φορτίων και δίνει άμεση πρόσβαση στις πλάγιες βαλβίδες από την πλάγια πλευρά τους.

Τα άγκιστρα σε ευθεία κατασκευή χρησιμοποιούνται κυρίως για flat κοντέινερ που δεν ταιριάζουν ως μέγεθος σε άλλα άγκιστρα, συνήθως μικρότερα.

Τέλος, βρίσκουμε τις καρότσες παραγωγής ενέργειας, που μεταφέρουν γεννήτριες κοντέινερ και βοηθούν στην παροχή ηλεκτρικής ενέργειας. 

Η κατασκευή τους είναι εξαιρετικά ανθεκτική και σταθερή, λόγω των πολύ ποιοτικών υλικών που αποτελούν τα θεμέλιά τους, για μέγιστη σταθερότητα και ασφάλεια. Χρησιμοποιούνται ευρέως από αγρότες, μεταφορικές εταιρείες, βιομηχανίες, φορτηγά και όσους επιθυμούν να μεταφέρουν το φορτίο τους με δικά τους μέσα με απόλυτη ασφάλεια.

Επίσης, όλος ο εξοπλισμός τους και τα συστήματα ασφαλείας είναι υψηλής ποιότητας και κάνουν τη χρήση τους ακόμη πιο άνετη και λειτουργική. 

Οι διαστάσεις και οι επιλογές ποικίλουν ανάλογα με το διαθέσιμο χώρο του οχήματος και τις δικές σας προτιμήσεις, με πιο διαδεδομένες αυτές των 20', 40' και 45'.
Η έμπειρη ομάδα μας μπορεί να σας προτείνει και να σας οδηγήσει στην ιδανική επιλογή.

Πλεονεκτήματα

-  Εξαιρετική κατασκευή και μέγιστη ασφάλεια με την εγγύησή μας
-  Ευκολία στην μεταφορά και τις επιπρόσθετες μετατροπές
-  Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα με την λειτουργικότητα της καρότσας φόρτωσης χειμώνα-καλοκαίρι
-  Υψηλή ποιότητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς
-  Δυνατότητα για επιπλέον μετατροπές ή εξ'ολοκλήρου δημιουργία ειδικών κατασκευών Container για τη χρήση που επιθυμείτε
-  Με πλήρη υποστήριξη και ευρεία γκάμα ανταλλακτικών και υπηρεσιών


Παρέχουμε τις εξής επιλογές και διαθέσιμες υπηρεσίες:

• Κατασκευή και αγορά/ενοικίαση καρότσας φόρτωσης κοντέινερ στις διαστάσεις και για τη χρήση που επιθυμείτε
• Βαφή και εξοπλισμός σε χρώμα και λειτουργίες της επιλογής σας
• Ειδικές προσαρμογές και κατασκευές με κοντέινερ με πρωτότυπο και λειτουργικό σχεδιασμό
• Συνεχή υποστήριξη από τους έμπειρους συνεργάτες μας
• Αγορά ανταλλακτικών και γεννητριών σε πολύ χαμηλές τιμές
• Ειδικές μονώσεις
• Άμεση παράδοση και εξυπηρέτηση με το παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών και μεταφορέων της Mouzaliotis Containers 

Χρειάζεστε κάτι διαφορετικό από την καρότσα φόρτωσης/μεταφοράς κοντέινερ; 

Επιστρέψτε στην αρχική σελίδα και δείτε όλες τις επιλογές για κοντέινερ έως 45', τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.


Παρακαλούμε  επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να λάβετε προσφορά.


Photo Gallery

Λίστα Επικοινωνίας

Γραφτείτε στη λίστα επικοινωνίας για να σας στέλνουμε τα νέα μας