Πωλήσεις Containers

Επιλογές και προτάσεις για όλες τις χρήσεις!

 • Γεννήτριες - Gensets για Ψυγεία Κοντέινερ

  Βρείτε γεννήτριες για ψυγεία κοντέινερ για οποιαδήποτε χρήση. Σας παρέχουμε μεγάλο αριθμό επιλογών, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, με εγγύηση και με εξαιρετική ποιότητα.

  Open Side Containers

  Βρείτε κοντέινερ Open Side με πλευρικό άνοιγμα για εύκολη φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων και μέγιστη εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων. Με την εγγύηση της Hellenic Container.

  Open Top Containers

  Βρείτε κοντέινερ Open Top με άνοιγμα στην οροφή, σταθερή ή με μουσαμά, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και με εξαιρετική ποιότητα. Με την εγγύηση της Hellenic Container.

  Double Door Containers

  Αποκτήστε το δικό σας Double Door High Cube κοντέινερ με 2 πόρτες μπροστά και πίσω, για εύκολη φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων από 2 πλευρές, σε εξαιρετική ποιότητα και στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Πωλήσεις Special Containers

Πωλήσεις καινούργιων και μεταχειρισμένων κοντέινερ στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

 • Car Rack Μεταφοράς Οχημάτων

  Ένα καινοτόμο, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχέδιο, το οποίο επιτρέπει την ασφαλή μεταφορά των αυτοκινήτων σε κοντέινερ.

  Flat Rack Πλατφόρμες Κοντέινερ

  Παρέχουμε Flat Rack πλατφόρμες με Σταθερές (Fixed Ends) και Πτυσσόμενες πλευρές (Collapsible Ends) για ασφαλή και ποιοτική χρήση, σε πολλά μεγέθη και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

  Δεξαμενές Bitutainer

  H Hellenic Container παρέχει υψηλής ποιότητας δεξαμενές Bitutainer για μεταφορά επικίνδυνων φορτίων και καυσίμων.

  Container Spreaders HCA

  πλαίσια Container Spreaders HCA, είναι η ιδανική λύση για άμεση και οικονομική μεταφορά και φορτο-εκφορτώσεις ISO κοντέινερ, με δύναμη ανύψωσης από 32 έως 36 τόνους.

 • Πωλήσεις Standard - Box Containers

  H εταιρεία μας παρέχει πωλήσεις box κοντέινερ στις διαστάσεις που επιθυμείτε στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

  Ράμπες Φορτοεκφόρτωσης

  Διαθέτουμε υψηλής αντοχής και ποιότητας ράμπες φόρτωσης στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς και με άμεση παράδοση.

  Ψυγεία Reefer Containers

  H Hellenic Container παρέχει πωλήσεις ψυγείων και offshore ψυγείων κοντέινερ σε οικονομικές τιμές, με εγγύηση και με άμεση παράδοση.

  Gas Bottle Racks

  H εταιρεία μας παρέχει υψηλού επιπέδου επιλογές σε Gas Bottle Racks για μεταφορά ευαίσθητων φορτίων όπως μποτίλιες και δοχεία μεταφοράς εύφλεκτων υλικών.

Περισσότερα Προϊόντα & Υπηρεσίες της Hellenic Container

 • Πρέσες

  Διαθέτουμε πρέσες κοντέινερ (Press Containers) όλων των τύπων για συμπίεση σε στερεά υλικά, με διάφορες χωρητικότητες και πιέσεις για κάθε χρήση.

  Κλωβοί Για Παλέτες & Ευρωπαλέτες

  Μεταφέρετε και αποθηκεύστε τα φορτία σας οικονομικά και με ασφάλεια μέσα σε κλωβούς τοποθετημένους σε παλέτες και ευρωπαλέτες, για εξοικονόμηση χώρου και χρημάτων.

  Κάδοι Απορριμάτων

  Βρείτε κάδους απορριμάτων που να καλύπτουν τις ανάγκες σας, με οικολογική χρήση, άμεση παράδοση, πιστοποίηση και εγγύηση.

  Καμπίνες Καπνίσματος

  Βρείτε καμπίνες καπνίσματος Εξωτερικών και Εσωτερικών χώρων, με υπερσύγχρονο σχεδιασμό και οικολογική χρήση πιστοποιημένη με ISO, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 • Λευκοσίδηρος

  Προμηθευτείτε προϊόντα λευκοσίδηρου Α' ποιότητας, με άμεση παράδοση. πιστοποίηση και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

  Kλειδαριές για Container

  Βρείτε κλειδαριές ασφαλείας (Locks) για κοντέινερ, για μέγιστη ασφάλεια και ποιότητα κλειδώματος, με μεγάλη ποικιλία μεγεθών και την εγγύηση της Hellenic Container.

  Κλειδιά Ένωσης & Ανταλλακτικά

   Βρείτε κλειδαριές ένωσης (TwistLocks) & Ανταλλακτικά, σε όποιες διαστάσεις επιθυμείτε, με άμεση παράδοση, πιστοποίηση και εγγύηση από τη Hellenic Container.


  Γκαράζ & Αποθήκες Κοντέινερ

  Οικολογικές, ασφαλείς και οικονομικές λύσεις αποθήκευσης του οχήματός σας ή για χρήση ως αποθήκη, με άριστο και πλήρως λειτουργικό σχεδιασμό.

Άλλα προϊόντα & υπηρεσίες της εταιρίας μας

 • Εξοπλισμός από την CompaniesBazar

  Η CompaniesBazar είναι σε θέση να μελετήσει και να εξοπλίσει την επιχείρηση σας με παντός είδους καινούργιο και μεταχειρισμένο εξοπλισμό καταστημάτων.

  Καντίνες από τη MuzuKantina

  Η εταιρεία MuzuKantina, μέλος της Hellenic Container παρέχει υπηρεσίες ενοικίασης και πωλήσεων καντινών και τρέιλερ στην Ελλάδα και παγκοσμίως.

  Hellenic Container

  Η Hellenic Container ειδικεύεται στις ενοικιάσεις & πωλήσεις Κοντέινερ, Επισκευές & προμήθεια Ανταλλακτικών, με εγγύηση. Τις υπηρεσίες μας εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως.

  Εξοπλισμός Ψυγείων Κοντέινερ

  Πωλήσεις, Επισκευές, Μονώσεις, Μετατροπές & προμήθεια Ανταλλακτικών Ψυγείων Κοντέινερ, υψηλής ποιότητας Γεννητριών καθώς και Meat Hanging Systems.

 • Service Greek Ports

  Η Service Greek Ports ειδικεύεται στις Υπηρεσίες Λιμανιών (Port Services) σε όλα τα λιμάνια της Ελλάδας με άμεση εξυπηρέτηση 24/7 και εγγύηση, εξυπηρετώντας τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες παγκοσμίως.

  Belarus Containers

  Η εταιρεία μας διαθέτει υποκατάστημα στην Λευκορωσία, που εξυπηρετεί έναν μεγάλο όγκο εμπορίας κοντέινερ, εισαγωγών-εξαγωγών προϊόντων καθώς και μεταφορών ετησίως.

  Μεταφορά & Συντήρηση Φορτίου

  Βρείτε προϊόντα για ασφαλή μεταφορά εμπορευμάτων και φορτίων με ειδικά υλικά προστασίας από τις ακραίες καιρικές συνθήκες και την θερμότητα, με εγγύηση και πιστοποιημένη λειτουργικότητα.

  Καρότσες Hooklift

  Βρείτε καρότσες για κάθε σας ανάγκη με πιστοποίηση, εγγύηση και κλειδαριές ασφάλισης.

Λίστα Επικοινωνίας

Γραφτείτε στη λίστα επικοινωνίας για να σας στέλνουμε τα νέα μας